O nas

Smo zavzeta ekipa z dolgoletnimi izkušnjami in referencami na področju turizma. Znanje in izkušnje s pomočjo srečanj, sestavljenih iz predavanj in delavnic prelivamo v udeležence, ki z našo pomočjo in pod našim mentorstvom rešujejo konkretne probleme in odkrivajo nove priložnosti za razvoj in izboljšanje turistične ponudbe. Stalnica ekipa sta dr. Andrej Pompe in Mateja Gruden, pri delu pa se povezujemo tudi z drugimi strokovnjaki za razvoj turizma.


andrej_pompe_0DR. ANDREJ POMPE

Andreja bogatijo skoraj tridesetletne izkušnje v trženju turizma. Kot projektni in kreativni vodja ter soustvarjalec je deloval pri projektih, kot so: Lipov list, I FEEL SLOVENIA, Znamka Bled, povezovanje ponudbe in kreiranje produktov za turizem Kamnik … Je zelo priljubljen predavatelj v podjetjih, na fakulteti in kongresih ter neumoren motivator, coach, moderator, svetovalec in pisec člankov ter knjig. V prostem času ustvarja glasbo in kolesari vsepovsod.

MATEJA GRUDENMateja-Gruden

Dvajsetletne izkušnje v turističnem novinarstvu. Avtorica na desetine reportaž, intervjujev, komentarjev in drugih člankov s področja slovenskega in mednarodnega turizma za časnika Delo in Nedelo. Nosilka akcije Nedelova sončnica – Inovativnost v turizmu (2012). Predavateljica pri predmetu Turizem pustolovščin in doživetij na Visoki šoli za trajnostni turizem v Ljubljani. Urednica in pišoča v reviji Turistične zveze Slovenije Lipov list. V prostem času se nenehno potepa po Sloveniji in tujini.

 

 

EDINSTVENA METODA DELA

Za razvoj jasne pozicije destinacije in vseh vsebin, ki jo omogočajo, smo pripravili posebno metodo dela s turističnimi ponudniki in preostalimi, pristojnimi za turistični razvoj na nekem območju.

Naša metoda sestoji iz usmerjenih srečanj, na katerih udeležencem predstavimo potrebne izhodiščne vsebine, dobre primere praks, za razvoj zanimive trende in moderiranih delavnic, na katerih udeleženci soustvarjajo nadaljnji turistični razvoj na njihovem območju; takšno delo spodbuja sodelovanje in povezovanje med posameznimi akterji na področju turizma, poleg tega jih intenzivneje vključuje v razvoj, s čimer je njihov interes za njegovo uresničevanje večji.